ویزای پیوست

افراد پس از مهاجرت به کشور مدنظرشان از روش‌های مختلف، می‌توانند با دریافت ویزای پیوست برای اعضای خانواده‌شان، با یکدیگر زندگی کنند. قوانین دریافت این نوع ویزا در هر کشور ممکن است متفاوت باشد؛ اما تمام کشورها این امکان را فراهم کرده‌اند.

مشاوره تلفنی 021-43859
2024/7/519988b7-c704-4a51-b390-b49ee4d84761.jpg

مشاوره دریافت ویزای پیوست

دریافت ویزای پیوست برای اعضای خانواده یکی از دغدغه‌های اصلی افراد پس از مهاجرت است. در مطلب حاضر، این نوع ویزا را بررسی کرده‌ایم.

کارشناسان ما در بالدانو برای دریافت ویزای پیوست به افراد زیادی کمک کرده‌اند. به‌منظور اخذ مشاوره دریافت ویزای پیوست، فرم مشاوره را تکمیل کنید تا کارشناسان ما در اسرغ وقت با شما تماس بگیرند.

شما می‌توانید در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ الی ۱۷ و در روز پنجشنبه از ساعت ۹ الی ۱۴ برای مشاوره تلفنی رایگان با شماره ۰۲۱۴۳۸۵۹ تماس بگیرید.

اطلاعات خود را برای مشاوره وارد کنید. مشاوران ما در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت.
{{service.error}}
{{fullName.error}}
{{phone.error}}
{{error}}
فهرست مطالب

    ویزای پیوست چیست؟

    افرادی که با روش‌های مختلف به خارج از کشور مهاجرت می‌کنند، تمایل دارند که خانواده‌شان در آنجا حضور داشته باشند. ویزای پیوست این امکان را برای همسر، فرزندان، پدرومادر و گاه اعضای دورتر خانواده فراهم می‌کند. با استفاده از این نوع ویزا، همراهان شما می‌توانند در خارج از کشور اقامت و کار و تحصیل کنند. 

    مزیت اصلی دریافت این نوع ویزا، حضور اعضای خانواده کنار یکدیگر است؛ به‌همین‌دلیل، کشورهای مختلف امکان دریافت این نوع ویزا را فراهم کرده‌اند. براساس کشور مقصد، می‌توانید برای دریافت ویزای پیوست اقدام کنید. 

    انواع ویزای پیوست کدام است؟

    انواع مختلفی از ویزای پیوست وجود دارند و براساس روشی که برای مهاجرت انتخاب کرده‌اید، می‌توانید مراحل مربوط به آن را طی کنید. در دریافت ویزای پیوست، نوع رابطه خانوادگی نیز اهمیت دارد که خود دسته‌بندی جداگانه‌ای را شکل می‌دهد.

    انواع ویزای پیوست عبارت‌اند از:

    • ویزای پیوست تحصیلی
    • ویزای پیوست شغلی
    • ویزای پیوست به همسر
    • ویزای پیوست به والدین 
    • ویزای پیوست به فرزند
    • ویزای پیوست همراه بیمار

    ویزای پیوست تحصیلی

    افراد زیادی روش تحصیلی را برای مهاجرت انتخاب می‌کنند. ویزای پیوست تحصیلی امکان پیوستن اعضای خانواده به دانشجو را در کشور مقصد فراهم می‌کند. این نوع ویزای پیوست در اکثر مواقع به همسر و فرزندان متقاضی و گاه والدین او تعلق می‌گیرد. 

    مدت‌زمان اعتبار ویزای پیوست تحصیلی به طول دوره تحصیل دانشجو بستگی دارد. در این زمینه باید مدارکی را برای اثبات رابطه خود با اعضای خانواده و داشتن تمکن مالی کافی به‌منظور حمایت از آنان نشان دهید. مزیت‌هایی که همراهان دانشجو می‌توانند با اخذ ویزای پیوست تحصیلی در کشور مقصد از آن‌ها بهره‌مند شوند، ممکن است در هریک از کشورها با یکدیگر متفاوت باشند. 

    ویزای پیوست شغلی

    ویزای پیوست شغلی برای اعضای خانواده افرادی در نظر گرفته شده است که در کشور مقصد مشغول کار هستند. برای دریافت این نوع ویزا، ابتدا باید وضعیت شغلی شما در آن کشور مشخص باشد و رسما مشغول کار باشید. مدت‌زمان اعتبار ویزای همراهان به مدت‌زمان قرارداد کاری شما بستگی دارد. 

    شرایط دریافت ویزای پیوست در کشورهای مختلف ممکن است تا‌ حدودی باهم متفاوت باشند. در هریک از کشورها حداقل درآمدی تعیین شده است که افراد برای دریافت ویزای پیوست اعضای خانواده خود، باید آن را داشته باشند. همراهان شما با دریافت این نوع ویزا می‌توانند در کشور مقصد کار و زندگی کنند.

    ویزای پیوست به همسر

    ویزای پیوست به همسر امکان پیوستن به همسر مقیم و شهروند کشور مقصد را فراهم می‌کند. برای دریافت این نوع ویزا، باید رابطه ازدواج شما به‌صورت قانونی ثبت شده باشد و مدارکی را برای رسمی‌بودن رابطه ازدواج ارائه دهید. فراموش نکنید که برای دریافت این نوع ویزا همسرتان باید شهروند یا مقیم کشور مقصد باشد. 

    برای گرفتن ویزای پیوست به همسر، باید تمکن مالی لازم به‌منظور حمایت از همسر خود را داشته باشید. قوانین موجود در این زمینه ممکن است در کشورهای مختلف متفاوت باشند. همسر متقاضی با دریافت ویزای پیوست، مجوز اقامت موقت کشور را دریافت می‌کند. این ویزا را می‌توان تمدید و پس از گذشت چند سال، اقامت دائم دریافت کرد. 

    ویزای پیوست به والدین

    ویزای پیوست به والدین برای فرزندانی در نظر گرفته شده است که والدینشان به‌طور قانونی در کشور دیگری زندگی می‌کنند. هدف این نوع ویزا فراهم‌کردن امکان پیوستن فرزند به خانواده است و تفاوتی ندارد که والدین از چه روشی برای مهاجرت اقدام کرده‌اند. والدین باید اقامت دائم یا موقت کشور مقصد و تمکن مالی کافی برای حمایت از فرزند خود را داشته باشند.

    فرزند پس از مهاجرت می‌تواند مشغول تحصیل شود و به خدمات بهداشتی و درمانی موجود در کشور دسترسی داشته باشد. برای دریافت شرایط موجود در این زمینه، می‌توانید قوانین مهاجرتی مربوط به کشور مدنظرتان را بررسی کنید. 

    ویزای پیوست به فرزند

    والدین فرزندانی که به‌طور قانونی در کشورهای خارجی زندگی می‌کنند، با استفاده از ویزای پیوست به فرزند می‌توانند به وی ملحق شوند. به‌عنوان فرزند باید شرایط لازم و تمکن مالی کافی برای حمایت از والدین خود را داشته باشید. این نوع ویزا را بسیاری از کشورها ارائه می‌دهند. 

    قوانین مربوط به حقوق والدین مانند تحصیل و کار در هریک از کشورها تا حدودی فرق دارد و پیش از ارائه درخواست، بهتر است از آن‌ها مطلع شوید. 

    ویزای پیوست همراه بیمار

    برخی از افراد برای درمان بیماری‌های خود، کشورهای خارجی را انتخاب و ویزای مربوط در این زمینه را دریافت می‌کنند. در چنین شرایطی، معمولا همراهی اعضای خانواده لازم است. ویزای پیوست همراه بیمار معمولا به همسر و فرزندان او تعلق می‌گیرد و مدت اعتباز آن نیز به طول درمان شخص بستگی دارد. 

    برای دریافت این نوع ویزا، باید مدارک پزشکی و مدارک نشان‌دهنده ارتباط همراه با بیمار ارائه شود. هدف از ارائه این نوع ویزا، همراهی شخص بیمار در طول درمان است و احتمال دارد درزمینه حق تحصیل و کار محدودیت‌هایی وجود داشته باشد. 

    قوانین دریافت ویزای پیوست چیست؟

    قوانین دریافت ویزای پیوست در هریک از کشورها ممکن است متفاوت باشد. هر کشور مجموعه‌ای از قانون‌ها و الزام‌های خاص خود را دارد. به‌عنوان مثال، در برخی از کشورها مانند بریتانیا محدودیتی درزمینه کارکردن همراهان وجود ندارد. در‌مقابل، در کشورهایی مانند آمریکا امکان کار با ویزای پیوست وجود ندارد. 

    محدودیت‌های سنی نیز در هریک از کشورها متفاوت است. در برخی از کشورها، صرفا به فرزندان کوچک‌تر از ۱۸ سال ویزای الحاق به خانواده داده می‌شود و در برخی دیگر، چنین محدودیتی وجود ندارد. آشنایی با زبان کشور مقصد ازجمله معیارهایی است که برخی از کشورها برای ارائه ویزای پیوست به آن توجه می‌کنند. 

    یکی از قوانین دریافت ویزای پیوست که به‌طور مشترک در تمام کشورها وجود دارد، برخورداری از تمکن مالی برای حمایت از اعضای خانواده است که قصد دارند با ویزای پیوست به کشور مدنظرشان وارد شوند. ازاین‌رو، در برخی از کشورها ممکن است شخص برای اثبات تمکن مالی، مدت‌زمان مشخصی را در کشور سپری کند و پس‌از‌آن اعضای خانواده می‌توانند برای دریافت ویزای الحاق درخواست دهند.

    شرایط اخذ ویزای پیوست

    قانون‌ها و سیاست‌های مهاجرتی هر کشوری با کشور دیگری متفاوت است و برای اطلاع از شرایط دقیق دریافت ویزای پیوست، بهتر است قوانین کشور مدنظرتان را کاملا بررسی کنید.

     شرایط اخذ ویزای پیوست عبارت‌اند از:

    • وجود رابطه خانوادگی بین شخص مقیم خارج از کشور و متقاضیان دریافت ویزای پیوست و امکان اثبات آن 
    • تمکن مالی کافی برای حمایت از اعضای خانواده
    • شهروندی یا مجوز اقامت معتبر در کشور مقصد (میزبان)
    • محل اقامت مناسب برای استقرار اعضای خانواده
    • پرداخت هزینه‌های درخواست و سایر هزینه‌های مربوط به دریافت ویزای پیوست
    • نداشتن سوء‌سابقه کیفری

    مدارک لازم برای درخواست ویزای پیوست

    یکی از پیش‌نیازهای مهم دریافت ویزای پیوست، کامل‌بودن مدارک است. در‌صورت وجود نقص در پرونده، ممکن است مدت‌زمان پردازش درخواست طولانی‌ شود.

    مدارک لازم برای درخواست ویزای پیوست ازاین‌قرارند:

    • گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماه میلادی کامل (معادل ۱۸۳ روز) بیشتر از مدت اقامت مدنظر
    • مدارک مربوط به اثبات وجود رابطه خانوادگی بین دارنده ویزای اصلی و فرد وابسته
    • گواهی تمکن مالی (میزبان)
    • مدارک شغلی و تحصیلی (میزبان)
    • مدارک محل اقامت مانند اجاره‌نامه و اسناد مالکیت ملک (میزبان)
    • گواهی ترخیص پلیس از کشور مبدا
    • مدارک تحصیلی و ریزنمره‌های فرزندان تحت‌تکفل
    • مدرک زبان (بسته به کشور مقصد)
    • معاینه‌های پزشکی
    • فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا

    هزینه دریافت ویزای پیوست

    هزینه دریافت ویزای پیوست در هریک از کشورها با دیگری متفاوت است. برای اطلاع از هزینه دقیق، بهتر است به سفارت کشور مقصد و اداره امور مهاجرتی آن مراجعه کنید. هزینه ویزای پیوست به نوع دقیق ویزا و کشور مقصد بستگی دارد. در جدول زیر، به هزینه دریافت ویزای پیوست در کشورهای مختلف اشاره کرده‌ایم. هزینه‌های ذکر‌شده به دلار آمریکا هستند. 

    میانگین هزینه دریافت ویزای پیوست در کشورهای مختلف
    کانادا۴۵۹ دلار
    انگلستان۲۳۳۵ دلار
    آلمان۸۰ دلار
    استرالیا۵۹۰۰ دلار

    مدت اعتبار ویزای پیوست چقدر است؟

    مدت اعتبار ویزای پیوست به قوانین موجود در آن کشور و نوع درخواست بستگی دارد. در برخی از کشورها مانند هلند و آلمان، مدت‌زمان اعتبار این نوع ویزا ۱ سال است و پس‌از‌آن می‌توانید برای تمدید ویزا درخواست دهید. در کشور انگلستان، متقاضیان دریافت ویزای پیوست همسر مجوز اقامت ۳۳ماهه دریافت می‌کنند و درادامه، می‌توانند ویزای خود را برای ۳۰ ماه دیگر تمدید کنند. 

    مدت‌زمان اعتبار ویزای پیوست شغلی و تحصیلی به نوع قرارداد کاری و ویزای تحصیلی دارنده ویزای اصلی بستگی دارد. درمجموع، این نوع ویزا در عموم کشورها تمدیدشدنی است و پس از چند سال زندگی با مجوز اقامت موقت، می‌‌توانید برای دریافت اقامت دائم درخواست دهید.

    تمدید ویزای پیوست چگونه است؟

    به‌منظور تمدید ویزای پیوست، باید مراحل مشابه درخواست ویزای پیوست اولیه را طی کنید. برای این کار لازم است مدارک لازم و فرم‌های تکمیل‌شده درخواست ویزا را در‌اختیار مقام‌های مهاجرت قرار دهید و هزینه‌های درخواست ویزا را پرداخت کنید. 

    برای تمدید این نوع ویزا همچنان باید واجد‌شرایط دریافت آن باشید و مدارک مربوط به داشتن تمکن مالی و نداشتن سوء‌سابقه کیفری را ارائه دهید. این نکته را مدنظر قرار دهید که پیش از اتمام اعتبار ویزای فعلی، برای دریافت ویزای جدید درخواست دهید. ارائه درخواست دیرهنگام ممکن است مشکلاتی را به‌همراه داشته باشد. 

    مدت‌زمان پردازش درخواست به حجم درخواست‌ها و کشور مدنظر بستگی دارد. بهتر است تاخیرهای احتمالی را در نظر بگیرید و درخواستتان را در زمان مناسب ارائه دهید. برای اطلاع از شرایط تمدید ویزای پیوست، می‌توانید به اداره مهاجرت کشور مدنظرتان مراجعه کنید. 

    مزایای دریافت ویزای پیوست

    • پیوستن به اعضای خانواده و زندگی در یک کشور 
    • داشتن حق کار و تحصیل در برخی از کشورها
    • هموارشدن مسیر برای دریافت اقامت دائم کشور مقصد

    معایب دریافت ویزای پیوست

    • محدودیت‌های مربوط به کار و تحصیل در برخی کشورها
    • وابسته‌بودن وضعیت ویزای افراد به دارنده ویزای اصلی
    • نیاز به ارائه تمکن مالی مناسب

    جمع‌بندی

    ویزای پیوست برای همسر و اعضای خانواده افرادی در نظر گرفته شده ‌است که به‌طور موقت یا دائم در کشورهای خارجی زندگی می‌کنند. انواع ویزای پیوست عبارت‌اند از: تحصیلی، شغلی، پیوست به همسر، پیوست به والدین، پیوست به فرزند و پیوست همراه بیمار.

    شرایط دریافت این نوع ویزا به قوانین هر کشور بستگی دارد و به‌طور کلی، باید تمکن مالی کافی برای حمایت از افراد وابسته را داشته باشید. مدت‌زمان اعتبار ویزای پیوست حداقل ۱ سال و تمدیدشدنی است. بنابراین تا زمان دریافت اقامت دائم، می‌توانید از این طریق در کشور مقصد اقامت کنید. با دریافت ویزای الحاق، تمامی اعضای خانواده می‌توانند در یک کشور زندگی و در برخی از کشورها کار و تحصیل کنند.

    سوالات متداول درباره ویزای پیوست

    مزایای دریافت ویزای پیوست چیست؟
    مزایای دریافت ویزای پیوست عبارت‌اند از: پیوستن به اعضای خانواده و زندگی در یک کشور و داشتن حق کار و تحصیل در برخی از کشورها و هموار‌شدن مسیر برای دریافت اقامت دائم کشور مقصد.
    شرایط تمدید ویزای پیوست چیست؟
    شرایط تمدید ویزای پیوست داشتن تمکن مالی و مدارک لازم و نداشتن سوء‌سابقه کیفری است.
    مدت اعتبار ویزای پیوست چقدر است؟
    مدت اعتبار ویزای پیوست به کشور مقصد بستگی دارد و حداقل ۱ سال است. پس از ۱ سال می‌توانید ویزای خود را تمدید کنید.
    هزینه دریافت ویزای پیوست چقدر است؟
    هزینه دریافت ویزای پیوست به کشور مقصد بستگی دارد. برای اطلاع از مقدار دقیق هزینه، به سفارت و اداره امور مهاجرت کشور مدنظرتان مراجعه کنید.
    ویزای پیوست به خانواده چیست؟
    ویزای پیوست به خانواده به همسر و فرزندان و والدین افراد مقیم کشورهای خارجی امکان ملحق‌شدن به آنان و زندگی در آن کشور را فراهم می‌کند.
    کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شماهستند
    021-43859