ثبت شرکت در خارج

ثبت شرکت در خارج ازجمله روش‌های ایدئال سرمایه‌گذاری در کشورهای خارجی و اخذ اقامت آن‌ها است. با ثبت شرکت در کشور خارجی، از کاهش ‌ارزش سرمایه خود در ایران می‌توانید جلوگیری کنید و به سود برسید.

مشاوره تلفنی 021-43859
2024/3/fac2d320-3635-4256-8695-ef6dbe49f626.jpg

مشاوره ثبت شرکت در خارج

در سال‌های اخیر، تعداد ایرانیانی که در کشورهای خارجی شرکت ثبت کرده‌اند، افزایش یافته است. با ثبت شرکت در کشور خارجی، می‌توانید وارد بازار آزاد تجارت جهانی شوید و اقامت کشور مقصد را به‌دست آورید.

کارشناسان ما در موسسه مهاجرتی بالدانو اطلاعات کاملی از شرایط ثبت شرکت در خارج دارند. آنان با سال‌ها تجربه درزمینه مشاوره ثبت شرکت در خارج، به شما کمک می‌کنند تا به اهداف خود درزمینه ثبت شرکت در کشورهای خارجی برسید.

برای دریافت مشاوره رایگان درباره هزینه ثبت شرکت در خارج، می‌توانید فرم مشاوره را پر کنید تا همکاران ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند و اطلاعات مدنظر درباره شرایط ثبت شرکت در خارج را در‌اختیارتان بگذارند.

اطلاعات خود را برای مشاوره وارد کنید. مشاوران ما در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت.
{{service.error}}
{{fullName.error}}
{{phone.error}}
{{error}}
فهرست مطالب

    چه عواملی برای ثبت شرکت در خارج مهم است؟

    عواملی که برای ثبت شرکت در خارج مهم است، ازاین‌قرارند:

    • عوامل اقتصادی
    • عوامل اجتماعی و فرهنگی
    • عوامل سیاسی و حقوقی

    عوامل اقتصادی

    عامل اقتصاد مهم‌ترین عامل درزمینه سرمایه‌گذاری در کشورهای خارجی است. فردی که قصد دارد در کشور خارجی شرکت ثبت کند، در وهله اول باید شرایط اقتصادی و رشد بازارهای مالی کشور مقصد خود را به‌خوبی مطالعه کند و تحقیقات جامعی در این زمینه انجام دهد.

    کشورهایی که در ۱۰ سال گذشته، به‌خصوص در دوران همه‌گیری کووید، رشد اقتصادی را تجربه کرده‌اند یا دست‌کم نرخ تورم اقتصادی آن‌ها کمتر از سایر کشورها کمتر بوده است، بهترین گزینه برای ثبت شرکت در خارج از کشور هستند.

    همچنین، کشورهایی که صنعت گردشگری در آن‌ها رونق دارد و از این راه درآمد زیادی کسب می‌کنند، مقاصد مناسبی برای ثبت شرکت در خارج محسوب می‌شوند. صنعت گردشگری یکی از صنایع پویای دنیا است و موجب تولید فرصت‌های شغلی زیادی می‌شود.

    عوامل اجتماعی و فرهنگی

    عوامل اجتماعی و فرهنگی از دیگر عوامل بسیار مهم و موثر در‌زمینه ثبت شرکت در خارج هستند. توصیه می‌کنیم که اگر به‌دنبال ثبت شرکت در کشورهای خارجی هستید، قبل از هر اقدامی فرهنگ حاکم بر فضای کشور مدنظرتان را به‌خوبی بررسی کنید و با قوانین و مقررات اجتماعی آنجا آشنا شوید.

    یکی از دلایل مهمی که اکثر ایرانیان کشورهای همسایه و نزدیک به ایران را برای ثبت شرکت انتخاب می‌کنند، نزدیکی فضای اجتماعی و فرهنگ کشورهای این منطقه به یکدیگر است. اغلب افراد قصد دارند پس از ثبت شرکت در کشورهای خارجی، اقامت کشور مقصد را بگیرند و در آنجا زندگی کنند؛ پس وجود مشابهت‌های فرهنگی بین کشور مبدا و مقصد عامل بسیار مهمی به‌شمار می‌رود.

    عوامل سیاسی و حقوقی

    قبل از اقدام برای ثبت شرکت در کشورهای خارجی، درباره مناسبات و روابط سیاسی بین کشور مبدا و مقصد به‌خوبی تحقیق کنید. اگر در کشوری شرکت ثبت کنید که با ایران روابط سیاسی حسنه‌ای ندارد‌، ممکن است در مرحله اخذ ویزا و اقامت آنجا با مشکل مواجه شوید.

    عوامل سیاسی و حقوقی بین‌الملل از عوامل موثر و مهم‌ در شرایط ثبت شرکت در کشورهای خارجی هستند. گاهی اوقات وجود اختلاف‌های سیاسی بین دو کشور باعث می‌شود تا افرادی که در کشورهای خارجی شرکت ثبت می‌کنند، پس از مدتی از حقوق مالی و مدنی در کشور مقصد برخوردار نباشند و حتی سرمایه‌شان را نیز از دست بدهند.

    انواع شرکت برای ثبت در خارج از کشور

    انواع شرکت برای ثبت در خارج از کشور عبارت‌اند از:

    • شرکت با مسئولیت محدود
    • شرکت سهامی خاص
    • شرکت سهامی عام
    • شرکت غیرسهامی
    • شرکت تضامنی

    شرکت با مسئولیت محدود

    شرکت با مسئولیت محدود (LLC) از یک یا چند نفر سهام‌دار تشکیل می‌شود. در زمان تاسیس، شرکا و سهام‌داران منحصرا سرمایه این شرکت‌ها را تامین می‌کنند. با ثبت شرکت مسئولیت محدود، در انجام فعالیت‌های تجاری آزاد هستید و برای انتخاب نوع فعالیت با محدودیت مواجه نمی‌شوید.

    برای ثبت شرکت مسئولیت محدود در کشورهای خارجی، به بیشتر از ۲ نفر شریک تجاری نیاز دارید. مسئولیت شرکا در امور مربوط به شرکت باتوجه‌به میزان سهمشان در سرمایه اولیه شرکت تعیین می‌شود. با ثبت شرکت مسئولیت محدود، می‌توانید حداکثر ۵۰ نفر سهام‌دار داشته باشید و در فروش سهامتان به افراد دیگر آزاد هستید.

    شرکت سهامی خاص

    شرکت سهامی خاص (Privately Held Company) نوعی شرکت‌ سهامی است که می‌توان در کشورهای خارجی ثبت کرد. این نوع شرکت به شما اجازه نمی‌دهد تا سهامتان را در بورس اوراق بهادار خرید‌و‌فروش کنید؛ اما افراد دیگر سهام آن را به‌راحتی می‌توانند معامله کنند. نکته مهم اینکه سرمایه اولیه این شرکت را باید موسسان تامین کنند و طبق قانون، بخشی از سرمایه در سپرده بانکی محفوظ می‌ماند.

    شرکت سهامی عام

    شرکت سهامی عام (Public Company) نوعی دیگر از شرکت‌ سهامی محسوب می‌شود که امکان ثبتش در کشورهای خارجی وجود دارد. بخشی از سرمایه این نوع شرکت را موسسان و بخش دیگر را افراد عادی تامین می‌کنند. برای ثبت شرکت سهامی عام در کشورهای خارجی، وجود ۱ نفر شریک کافی است؛ اما باید ۱ نفر مدیرعامل و دست‌کم ۳ نفر را به‌عنوان اعضای هیئت‌مدیره شرکت معرفی کنید.

    با ثبت شرکت سهامی عام در کشورهای خارجی، می‌توانید در بازار بورس اوراق بهادار دادوستد کنید و فعالیت‌های بازرگانی مختلفی انجام دهید.

    شرکت غیرسهامی

    شرکت غیرسهامی (Non-Stock Company) نوعی شرکت تجاری و بازرگانی است که با حضور یک یا چند نفر شریک ضامن و یک یا چند شریک با مسئولیت محدود تشکیل می‌شود. سهام شرکت‌های غیرسهامی را نمی‌توان انتقال داد یا معامله کرد. در این نوع از شرکت‌ها، شرکای ضامن مسئول پرداخت بدهی‌های شرکت است.

    مبلغ سرمایه اولیه برای ثبت شرکت غیرسهامی با توافق شرکا تعیین می‌شود. هر‌یک از شرکا باتوجه‌به میزان سهمشان در سرمایه اولیه، در امور مربوط به شرکت دخیل هستند.

    شرکت تضامنی

    برای ثبت شرکت‌ تضامنی (Partnership Company) که شرکت مشارکتی نیز نامیده می‌شود، به حضور دست‌کم ۲ نفر شریک تجاری نیاز است. در این شرکت‌ها، هر شریک بسته به سهمش در تاسیس شرکت، در سودوزیان سهیم است. شرکت‌های تضامنی هیچ مالیات بر درآمدی پرداخت نمی‌کنند و هر شریک باتوجه‌به میزان درآمد فردی و از محل سود خود، مالیات بر درآمد مربوط به شرکت را پرداخت می‌کند.

    شرکا سرمایه اولیه شرکت‌های تضامنی را به‌صورت توافقی تعیین می‌کنند. همچنین، تمامی شرکا در‌مقابل بدهی‌های مالی شرکت مسئول هستند. اگر سرمایه و دارایی شرکت برای پرداخت بدهی‌های مالی شرکت کافی نباشد، شرکا باید از درآمد شخصی‌شان بدهی شرکت را پرداخت کنند.

    شرایط ثبت شرکت در خارج

    شرایط ثبت شرکت در خارج به نوع و کشور و شهر محل تاسیس شرکت و ملیت صاحب اصلی آن بستگی دارد. شرایط ثبت شرکت در خارج بدین‌شرح‌اند:

    حداقل سرمایه لازم

    حداقل سرمایه لازم برای ثبت شرکت در خارج به نوع شرکت و قوانین کشور مقصد شما بستگی دارد. برای اینکه بتوانید مجوز ثبت شرکت در کشور مدنظرتان را بگیرید، باید به دولت آن کشور اثبات کنید که حداقل سرمایه لازم برای ثبت شرکت دلخواه خود را دارید.

    تمکن مالی کافی

    تمکن مالی یکی از شرایط مهم برای ثبت شرکت در کشورهای خارجی است. فردی که قصد دارد در کشور خارجی شرکت ثبت کند، باید اثبات کند که علاوه‌بر مبلغ سرمایه، تمکن مالی کافی برای راه‌اندازی شرکت و زندگی در آن کشور را نیز دارد.

    داشتن گذرنامه معتبر

    افرادی که قصد دارند در کشورهای خارجی شرکت ثبت کنند، باید گذرنامه‌شان دست‌کم ۱ سال اعتبار داشته باشد.

    نداشتن سوءپیشینه

    افرادی که به هر دلیلی در کشور محل زندگی‌شان سوءپیشینه دارند، در کشورهای خارجی نمی‌توانند شرکت ثبت کنند و ویزای سرمایه‌گذاری بگیرند.

    اخذ کد مالیاتی

    در اغلب کشورهای خارجی، داشتن کد مالیاتی از شروط مهم ثبت شرکت محسوب می‌شود. در تعدادی از کشورهای خاورمیانه که قانون مالیات بر درآمد ندارند، اخذ کد مالیاتی جزو شروط ثبت شرکت نیست.

    اجاره دفتر حقیقی یا مجازی

    افرادی که قصد دارند در کشورهای خارجی شرکت ثبت کنند، باید در کشور مقصد دفتر کار حقیقی یا مجازی تهیه و آدرس پستی آن را در اساس‌نامه شرکت اعلام کنند.

    ارائه اسامی مناسب

    برای ثبت شرکت در کشورهای خارجی، باید از قوانین نام‌گذاری شرکت در کشور مدنظر پیروی کنید؛ وگرنه مجوز ثبت شرکت برایتان صادر نخواهد شد.

    استخدام حسابدار

    داشتن حسابدار رسمی از دیگر شروط مهم ثبت شرکت در کشورهای خارجی است.

    ارائه طرح تجاری (بیزنس پلن)

    برای اینکه بتوانید در کشور خارجی شرکت ثبت کنید، باید طرح تجاری (بیزنس پلن‌) کامل و منحصربه‌فرد به وزارت امور اقتصادی کشور مدنظر ارائه کنید.

    مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت در خارج

    • گذرنامه با دست‌کم ۱ سال اعتبار
    • گواهی عدم سوءپیشینه
    • اساس‌نامه شرکت
    • طرح تجاری (بیزنس پلن)
    • نشانی دفتر کار در کشور مقصد
    • شناسه مالیاتی
    • شناسه بیمه
    • فهرست شرکای شرکت
    • اسناد تقسیم سرمایه
    • فهرست اسامی شرکت
    • بیمه درمانی
    • حداقل سرمایه لازم
    • تمکن مالی مخارج شرکت
    • مجوزهای موردنیاز

    مراحل ثبت شرکت در خارج

    مراحل ثبت شرکت در خارج به‌ترتیب عبارت‌اند از‌:

    1. قبل از هر اقدامی، درباره ثبت شرکت در کشورهای مختلف خارجی تحقیق و باتوجه‌به شرایط مالی خود، کشوری متناسب را انتخاب کنید.
    2. درزمینه ثبت شرکت در کشور مدنظرتان مطالعه کنید و با انواع شرکت‌هایی آشنا شوید که در آن کشور می‌توانید ثبت کنید. برای این کار می‌توانید از شرکت‌های مهاجرتی و مشاوره سرمایه‌گذاری در کشورهای خارجی نیز کمک بگیرید.
    3. مشخص کنید چه نوع شرکتی قصد دارید ثبت کنید و اطلاعات اولیه را درباره شرایط ثبت آن نوع خاص از شرکت در کشور دلخواهتان جمع‌آوری کنید. این اطلاعات باید شامل حداقل سرمایه موردنیاز، حداقل هزینه راه‌اندازی، مدارک و مجوزهای لازم برای ثبت شرکت باشد.
    4. به‌صورت مستقیم یا ازطریق وکلای سرمایه‌گذاری در خارج از کشور، با اداره ثبت شرکت‌های کشور مدنظر خود ارتباط برقرار و درخواست خود را در سامانه مرتبط ثبت کنید.
    5. براساس فهرستی که به شما ارائه می‌شود، تمامی مدارک و مجوزهای لازم برای ثبت شرکت در کشور دلخواهتان را تهیه و آماده کنید و به‌همراه فهرست شرکا و مدیرعامل و اعضای هیئت‌مدیره شرکت، برای اداره ثبت شرکت در کشور مدنظر خود بفرستید.
    6. برای شرکت خود نشانی حقیقی یا مجازی تهیه و این آدرس را همراه با اساس‌نامه به اداره ثبت شرکت کشور مرتبط ارسال کنید.
    7. فهرستی از اسامی منتخب درنظرگرفته‌شده برای شرکت را تهیه و به‌همراه مدارک شخصی صاحب اصلی شرکت و شرکا و اعضای هیئت‌مدیره، برای اداره ثبت شرکت کشور مرتبط ارسال کنید.
    8. پس از ارسال تمامی مدارک موردنیاز، منتظر بمانید تا اداره ثبت شرکت و وزارت امور اقتصادی کشور مدنظرتان نتیجه را اعلام کند. در‌صورت موافقت با درخواست شما، مجوز ثبت شرکت در اغلب کشورهای خارجی در مدت حداکثر ۶۰ روز صادر می‌شود.

    هزینه ثبت شرکت در خارج

    هزینه ثبت شرکت در خارج به عوامل مختلفی مانند کشور مدنظر، نوع شرکت، مجوزات موردنیاز، قوانین مالیاتی و قوانین ثبت شرکت در کشور مقصد بستگی دارد. برای مثال، هزینه ثبت شرکت در کشورهای اروپایی از ۲هزار تا ۶هزار یورو برآورد می‌شود؛ اما هزینه ثبت شرکت در آمریکا کمتر از ۲هزار دلار است.

    به‌طور کلی، هزینه ثبت شرکت در کشورهای خارجی شامل این‌ها می‌شود:

    • حداقل سرمایه
    • هزینه‌های راه‌اندازی شرکت
    • هزینه ثبت اسم برای شرکت
    • هزینه اخذ مجوزهای لازم
    • هزینه مالیات ثبت شرکت
    • هزینه دریافت مشاوره از وکلای قانونی (در برخی از کشورها مانند امارات داشتن وکیل قانونی اماراتی برای ثبت شرکت الزامی است)
    • هزینه خرید یا اجاره دفتر کار
    • هزینه اخذ کد مالیاتی
    • هزینه اخذ کد بیمه
    • هزینه خرید تجهیزات و لوازم دفتر کار

    بهترین کشورها برای ثبت شرکت در خارج

    بهترین کشورها برای ثبت شرکت در خارج، کشورهایی هستند که مالیات بر درآمد کمتری دارند، رشد اقتصادی‌شان مطلوب است، دچار تورم اقتصادی شدیدی نیستند و با کشور ایران روابط سیاسی و تجاری حسنه‌ای دارند. بهترین کشورها برای ثبت شرکت در خارج عبارت‌اند از:

    • کانادا
    • دبی (امارات)
    • روسیه
    • اسپانیا
    • مجارستان

    کانادا

    کانادا ازجمله کشورهایی است که روابط تجاری حسنه‌ای با ایران دارد و در صدور ویزا و دادن اقامت به اتباع ایرانی سخت‌گیری زیادی نمی‌کند. علاوه‌بر‌این، کانادا از آن دسته کشورهایی است که همیشه به‌دنبال جذب سرمایه‌گذاران خارجی است و از ایجاد فرصت‌های شغلی جدید استقبال می‌کند.

    با ثبت شرکت در کشور کانادا، می‌توانید اقامت موقت ۱ساله این کشور را بگیرید و بعد از ۲ سال کار و زندگی مستمر در این کشور، اقامت موقتتان را به اقامت دائم کانادا تبدیل کنید. بعد از گذشت ۵ سال از اخذ اقامت دائم کانادا نیز، می‌توانید برای اخذ شهروندی این کشور اقدام کنید. همچنین با دریافت اقامت موقت کانادا، می‌توانید برای اعضای درجه‌یک خانواده خود (همسر و فرزندان کوچک‌تر از ۱۸ سال) ویزای همراه کانادا را بگیرید.

    هزینه ثبت شرکت در کانادا بیشتر از ۲هزار دلار است؛ ولی این مبلغ در ایالات مختلف کانادا ممکن است متفاوت باشد. حداقل سرمایه موردنیاز برای ثبت شرکت در کانادا نیز از ۱۲۰هزار تا ۸۰۰هزار دلار متغیر است. نرخ مالیات بر درآمد شرکت‌ها در کشور کانادا از ۱۰ تا ۴۰درصد تخمین زده می‌شود. فراموش نکنید که اتباع خارجی برای ثبت شرکت در کانادا باید وکیل قانونی استخدام کنند.

    دبی (امارات)

    کشور امارات از مقاصد محبوب سرمایه‌گذاری و ثبت شرکت برای ایرانیان است. کشور امارات ازجمله کشورهایی است که قانون مالیات بر درآمد ندارد و نرخ مالیات بر ارزش افزوده در آن حداکثر ۵درصد است؛ به‌همین‌دلیل، از کشورهای ایدئال برای ثبت شرکت محسوب می‌شود. مالیات بر ارزش افزوده در کشور امارات فقط به افرادی تعلق می‌گیرد که درآمد سالانه آن‌ها بیشتر از ۱۰۰هزار دلار است.

    هزینه ثبت شرکت در امارات از ۸هزار تا ۳۰هزار دلار متغیر و حداقل سرمایه لازم برای ثبت شرکت در این کشور ۲۸۰ دلار است. گفتنی است با اضافه‌شدن ۱ نفر شریک به تعداد شرکا‌، مبلغ ۱۴۰۰ دلار به هزینه ثبت شرکت در امارات افزوده می‌شود.

    طبق قوانین امارات متحده عربی، اتباع خارجی برای ثبت شرکت در این کشور باید ۱ نفر کفیل قانونی اهل امارات داشته باشند. در‌صورتی‌که صاحب شرکت کفیل اماراتی را در فهرست شرکا معرفی نکند و فقط او را به‌عنوان وکیل قانونی معرفی کند، مبلغ ۱۰۰۰ دلار به هزینه‌های ثبت شرکت در امارات اضافه می‌شود. اگر اسمی که برای شرکت خود در امارات انتخاب می‌کنید، غیرعربی باشد، باید ۵۵۰ دلار دیگر بابت انتخاب نام غیرعربی به دولت امارات پرداخت کنید.

    با ثبت شرکت در امارات، می‌توانید اقامت ۲ساله این کشور را بگیرید و برای اعضای درجه‌یک خانواده خود (همسر و دختران مجرد و پسران کوچک‌تر از ۱۸ سال) نیز اقامت موقت امارات را اخذ کنید. اگر سرمایه شما برای ثبت شرکت در امارات ۲٫۷۷میلیون دلار یا بیشتر باشد، می‌توانید بلافاصله اقامت ۱۰ساله امارات را دریافت کنید. اخذ اقامت دائم امارات از هیچ طریقی امکان‌پذیر نیست.

    باید به این نکته اشاره کنیم که برای دریافت شهروندی امارات باید ۳۰ سال مستمر در امارات زندگی کنید و از کشور خارج نشوید. طبق قوانین ثبت شرکت امارات، ایرانیان فقط مجازند شرکت‌های سهامی و غیرسهامی و مسئولیت محدود را در این کشور ثبت کنند. همچنین، اتباع خارجی نمی‌توانند مالک ۱۰۰درصد شرکتشان در امارات باشند و باید دست‌کم ۱ نفر شریک اماراتی داشته باشند.

    روسیه

    روسیه نیز ازجمله کشورهایی است که با ایران روابط دوستانه دارد و در انجام مبادله‌های تجاری با ایران آزاد است. روسیه کشوری پهناور و مهاجرپذیر است و با جذب سرمایه‌گذاران خارجی، به اقتصاد خود رونق می‌دهد.

    با ثبت شرکت در روسیه، می‌توانید اقامت ۱ساله این کشور را دریافت و پس از گذشت ۱ سال، آن را به اقامت ۳ساله تبدیل کنید. ۳ سال بعد از تاریخ ثبت شرکت در روسیه نیز، می‌توانید برای دریافت اقامت دائم روسیه و پس از گذشت ۵ سال از صدور اقامت دائم، می‌توانید برای اخذ شهروندی روسیه اقدام کنید.

    با اخذ اقامت ۱ساله روسیه، می‌توانید اعضای درجه‌یک خانواده خود (همسر و فرزندان کوچک‌تر از ۱۸ سال) را نیز با ویزای همراه به این کشور ببرید. هزینه ثبت شرکت در روسیه از ۲هزار تا ۶هزار یورو و حداقل سرمایه مورد‌نیاز برای ثبت شرکت در این کشور نیز از ۱۵هزار تا ۲۵هزار یورو متغیر است. نرخ مالیات بر درآمد شرکت‌ها در کشور روسیه از ۱۳ تا ۴۷درصد برآورد می‌شود. برای ثبت شرکت در روسیه، به استخدام وکیل قانونی نیازی نیست.

    اسپانیا

    کشور اسپانیا از کشورهای ارزان اروپایی حوزه شنگن است. ایرانیانی که قصد دارند در کشورهای اروپایی شرکت ثبت کنند، می‌توانند از ارزان‌بودن این کشور بهره ببرند و هزینه‌های ثبت شرکت و هزینه‌های اقامتی‌شان را تا‌حد‌ممکن کاهش دهند.

    با ثبت شرکت در کشور اسپانیا، می‌توانید اقامت ۱‌ساله این کشور را دریافت و پس از ۳ تا ۵ سال زندگی مستمر در این کشور، اقامت موقتتان را به اقامت دائم اسپانیا تبدیل کنید. بعد از گذشت ۵ سال از صدور اقامت دائم این کشور نیز، می‌توانید برای دریافت شهروندی و تابعیت آنجا اقدام کنید.

    افرادی که با ثبت شرکت در اسپانیا اقامت موقت این کشور را دریافت می‌کنند، می‌توانند برای اعضای درجه‌یک خانواده خود (همسر و فرزندان کوچک‌تر از ۱۸ سال) نیز اقامت این کشور را بگیرند. هزینه ثبت شرکت در اسپانیا از ۳هزار تا ۵هزار یورو متغیر است و حداقل سرمایه مورد‌نیاز برای ثبت شرکت در آنجا نیز ۶۰هزار یورو تخمین زده می‌شود. نرخ مالیات بر درآمد شرکت‌ها در کشور اسپانیا ۲۸درصد است و نکته مهم اینکه اتباع خارجی برای ثبت شرکت در اسپانیا مجبور نیستند وکیل قانونی استخدام کنند.

    مجارستان

    مجارستان از کشورهای اروپایی بسیار ارزان است و در صدور ویزای شنگن سخت‌گیری زیادی نمی‌کند. تعداد ایرانیانی که در مجارستان شرکت ثبت می‌کنند، در سال‌های اخیر افزایش یافته است؛ چرا‌که هزینه‌های زندگی و راه‌اندازی شرکت در این کشور بسیار کم است.

    اتباع خارجی می‌توانند با ثبت شرکت در مجارستان برای خود و اعضای درجه‌یک خانواده‌شان (همسر و فرزندان کوچک‌تر از ۱۸ سال) اقامت ۱‌ساله این کشور را بگیرند. پس از ۵ سال زندگی مستمر در مجارستان با اقامت موقت، اتباع خارجی می‌توانند برای دریافت اقامت دائم آنجا اقدام کنند. برای اخذ شهروندی کشور مجارستان، باید دست‌کم ۵ سال از تاریخ صدور اقامت دائم این کشور گذشته باشد.

    هزینه ثبت شرکت در مجارستان از ۲هزار تا ۱۶هزار یورو متغیر و حداقل سرمایه مورد‌نیاز برای ثبت شرکت در این کشور نیز ۸۵هزار یورو است. نرخ مالیات بر درآمد شرکت‌ها در کشور مجارستان ۹ تا ۱۲درصد است. این کشور یکی از کمترین نرخ‌های مالیات بر درآمد را در اروپا دارد. ناگفته نماند که برای ثبت شرکت در مجارستان، به داشتن وکیل قانونی نیازی نیست.

    مزایای ثبت شرکت در خارج

    • اخذ اقامت دائم کشور مقصد
    • اخذ شهروندی کشور مقصد
    • جلوگیری از بی‌ارزش‌شدن سرمایه
    • رشد سرمایه و سودآوری
    • تضمین آینده فرزندان
    • امکان تجارت آزاد
    • ایجاد فرصت شغلی
    • فرصت یادگیری زبان دوم

    با ثبت شرکت در تمامی کشورهای اروپایی و آمریکا، می‌توانید اقامت موقت و پس از مدتی شهروندی کشور مقصد را دریافت کنید. امارات جزو معدود کشورهایی است که به سرمایه‌گذاران خارجی اقامت دائم نمی‌دهد.

    معایب ثبت شرکت در خارج

    • زیادبودن مالیات بر درآمد شرکتی
    • زیادبودن هزینه راه‌اندازی شرکت
    • زیادبودن سرمایه موردنیاز
    • پیچیده‌بودن مراحل اداری
    • امکان نیاز به اخذ مشاوره حقوقی
    • امکان تغییر مناسبات سیاسی

    جمع‌بندی

    ثبت شرکت در خارج ازجمله فرصت‌های ایدئال ممکن برای سرمایه‌گذاری در خارج از ایران و اخذ اقامت کشور خارجی است. با ثبت شرکت در کشور خارجی، می‌توانید آینده تحصیلی و شغلی فرزندانتان را تضمین و به‌راحتی ویزای کار کشور مقصد را دریافت کنید.

    اگر قصد دارید در کشورهای خارجی شرکت ثبت کنید، بهترین نوع شرکت، شرکت مسئولیت محدود است. با داشتن شرکت مسئولیت محدود، در انتخاب نوع فعالیت تجاری و بازرگانی‌تان آزاد هستید و محدودیتی ندارید. همچنین، هزینه ثبت شرکت مسئولیت محدود از سایر شرکت‌ها کمتر است.

    در کشور امارات، شرکت‌های بسیار مختلفی وجود دارند؛ اما اتباع ایرانی فقط می‌توانند شرکت‌های سهامی و غیرسهامی و مسئولیت محدود را در این کشور ثبت کنند. امارات قانون مالیات بر درآمد شرکتی ندارد و مالیات ارزش افزوده و اجاره‌بها در این کشور نیز حداکثر ۵درصد است.

    بین کشورهای اروپایی حوزه شنگن، آلمان بیشترین نرخ مالیات بر درآمد (۴۵درصد) و مجارستان کمترین نرخ مالیات بر درآمد (۹درصد) را دارد. برای ثبت شرکت در خارج، باید طرح تجاری جامع و نوآورانه داشته باشید و تمکن مالی برای تامین مخارج و هزینه‌های راه‌اندازی شرکت را ارائه کنید.

    برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره شرایط و قوانین ثبت شرکت در خارج، می‌توانید با همکاران ما در موسسه مهاجرتی بالدانو ارتباط برقرار کنید. متخصصان ما آماده هستند تا همه اطلاعات لازم درزمینه شرایط و هزینه ثبت شرکت در خارج را دراختیارتان بگذارند.

    سوالات کاربران درباره ثبت شرکت در خارج

    آیا می‌توان بدون ثبت شرکت در خارج بیزینس خود را شروع کرد؟
    خیر، بدون ثبت شرکت در خارج نمی‌توان بیزنس خود را شروع کرد.
    انواع شرکت برای ثبت در خارج از کشور چیست؟
    انواع شرکت برای ثبت در خارج از کشور ازاین‌قرارند: شرکت با مسئولیت محدود، شرکت سهامی خاص، شرکت سهامی عام، شرکت غیرسهامی و شرکت تضامنی.
    چه عواملی برای ثبت شرکت در خارج مهم است؟
    عوامل مهم برای ثبت شرکت در خارج عبارت‌اند از: عوامل اقتصادی و عوامل اجتماعی و فرهنگی و عوامل سیاسی و حقوقی.
    سن مجاز برای ثبت شرکت در خارج چقدر است؟
    سن مجاز برای ثبت شرکت در خارج ۱۸ سال است.
    حداقل سرمایه لازم برای ثبت شرکت در خارج چقدر است؟
    حداقل سرمایه لازم برای ثبت شرکت در خارج به کشور مقصد و نوع شرکت مدنظر بستگی دارد. برای مثال، حداقل سرمایه لازم برای ثبت شرکت در دبی ۲۸۰ دلار است؛ اما حداقل سرمایه لازم برای ثبت شرکت در اسپانیا ۶۰هزار یورو تخمین زده می‌شود.
    هزینه ثبت شرکت در خارج چقدر است؟
    هزینه ثبت شرکت در خارج به نوع شرکت و کشور مقصد بستگی دارد. به‌عنوان نمونه، هزینه ثبت شرکت در دبی از ۸هزار تا ۳۰هزار دلار متغیر است؛ اما هزینه ثبت شرکت در کشورهای اروپایی کمتر از ۶هزار یورو برآورد می‌شود.
    بهترین نوع ثبت شرکت در خارج برای ایرانیان چه نوع شرکتی است؟
    بهترین نوع ثبت شرکت در خارج برای ایرانیان شرکت مسئولیت محدود است.
    آیا با ثبت شرکت در خارج می‌توان اقامت گرفت؟
    بله، با ثبت شرکت در خارج می‌توان اقامت موقت گرفت.
    - مدت‌‌زمان ثبت شرکت در خارج چقدر است؟
    مدت‌زمان ثبت شرکت در خارج به نوع شرکت و کشور مدنظر شما بستگی دارد. برای مثال، مدت‌زمان ثبت شرکت در دبی ۱ تا ۶ هفته است.
    کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شماهستند
    021-43859

    سایر خدمات بالدانو

    معمولاً مهاجران، پس از ورود به کشور مقصد و تجربه مزایای زندگی در آن، دنبال اخذ تابعیت و شهروندی هستند.

    برای اخذ ویزای کشورهای مختلف به گرفتن وقت سفارت نیاز است.

    با گرفتن پاسپورت دوم می‌توانید از مزایای شهروندی کشور مد نظر استفاده کنید و به کشورهای مجاز با آن پاسپورت بدون محدودیت سفر کنید.

    نکته مهم برای سرمایه گذاری خارجی انتخاب کشوری است که ثبات اقتصادی دارد.

    کارکردن در خارج از کشور فرصت مناسبی برای کسب تجربه‌های جدید است

    تحصیل در کشورهای خارجی می‌تواند باعث رشد علمی شما شود

    محاسبه هزینه زندگی کشوری که می‌]واهید به آن بروید یک امر مهم و حیاتی است.

    مهاجرت به کشور مناسب می‌تواند باعث رشد فردی و اجتماعی شما شود.

    اخذ ویزا
    اخذ ویزا مشاهده بیشتر